Det kommer i tidningen!

Våra små valpar har nu fyllt tre veckor. Dessa små underverk imponerar på oss varje dag även om Bubblan tycker att det börjar ägnas lite FÖR mycket uppmärksamhet på de små från husse och mattes sida. Det kan skönjas små spår av svartsjuka hos henne och det är viktigt  att inte glömma bort att gosa med henne lite också. Glädjande nog kommer det fram små glimtar av hennes ”gamla jag” som vi inte sett på länge. Små korta stunder vill hon busa och gnabbas lite som vi gjorde förr och dessa stunder gläder sig husse åt. Hon har inte gått att känna igen sedan hon hade sina möten med Pelo då hon blev ”med valp”. Jag hoppas så innerligt att hon ska bli sig själv igen när valparna flyttat hemifrån (eller hem till sig och sina familjer beroende på hur man ser det 🙂 )

Något vi märkt är hur oändligt mycket tidningar det går åt när man har valpar. Inte att läsa i, utan att kissa och bajsa på. Nog för att det från början mest står en massa skit i tidningarna men hos oss så fylls det dessutom på med ÄNNU mer! 🙂  Vi raggar gamla dagstidningar för fullt hos vänner, bekanta, grannar, nära och kära. Och det verkar ÄNDÅ inte räcka till. Och vi som inte ens låtit valparna flytta ut från sängkammaren/valplådan än. De ska ju mycket snart få tillgång till några kvadratmeter golvyta. Eftersom jag konstruerat och byggt valplådan så att man kan koppla loss den lägre fronten när man vill kan de sedan leta sig ”hem” igen när de varit ute på upptäcksfärd i ”stora världen” (läs: några kvadratmeter köksgolv”) Men, oj vad tidningar vi måste skaffa…….

Från gårdagens lunch på altanen kommer här några av de 214(!) bilder jag tog. Söta nyllen, sköna stilar rultiga gångarter och matfriska valpar! Håll tillgodo! (De officiella treveckorsbilderna kommer upp på bubbelmammas.se)

 

2 svar på ”Det kommer i tidningen!”

  1. Ja, det formas olika personligheter hos dem och det är väldigt roligt att betrakta deras små egenheter och krumsprång. 🙂
    Skönt att inte alla läser nyheterna på internet ännu, utan att det fortfarande finns människor som har dagstidning. Inte så skoj om de varit tvungna att använda husses dator för att göra nr.1 och nr.2 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.