All things must come to an end

Dags att tömma ut en massa nyheter. Har precis, tyvärr, tvingats att ta byta ut och ta bort det tema jag haft på Bubbelbabbel. Den passade så väldigt bra på webbplatsen men själva temat underhölls inte av skaparna till det. Jag försökte väldigt länge att försöka få igång det efter den uppdatering webhotellet gjorde av databasplattformen. Jag är ju en av de första att stödja uppdateringar av det mesta då det ofta handlar om att ändringarna initieras av säkerhetsbrister. Men i arbetet med att försöka hålla temat opåverkat steg frustrationen i snabb takt. I debugläge kom en hel massa FELAKTIGA felmeddelanden och jag började nästan koka. Mycket felsökande i htmlkoden och med mina ändå begränsade kunskaper i kodning blev det väldigt svårt. Denna lilla blog är ju dessutom mest för mig själv och blir oftast bara någorlunda aktiv när vi har valpar i huset. Det slutade med att jag alltså fick byta till ett väldigt tråkigt tema, men jag ska se vad jag kan göra åt det vid senare tillfälle.

Det har hänt en hel massa sedan senaste inlägg. Flera resor och massor med utställningar. Maggie har blivit större och äldre och har dessutom varit med om sina första utställningar, dock än så länge bara som träningstillfällen. På vår höstresa till Tyskland/Belgien gjorde hon sin utlandsdebut! Jätteduktig, hon gjorde allt så bra som vi kunde önska. Sunny blev C.I.B i Belgien! (FCI lär ju ta en väldigt lång tid på sig att registrera det, men vi har ju koll ändå!)

Under tidiga vintern blir det lungt rörande utställningar eftersom alla våra hundar nu är klippta. Vi pratar väl nu kanske februari innan det finns tillräckligt med päls för att det ska vara lönt att åka iväg med de små.

Vi har börjat leta efter hanhund som vi ska ha som pappa till nästa kull. Tiken lånar vi in denna gång, det blir Tilda från Bubblans andrakull. En väldigt fin och trevlig hund, lite mindre i storlek än våra egna. Vi har ju ambitionen att få ned storleken litegrann mot de tidigare kullarna. Vi hoppas att våra egna är snälla mot henne när det väl är dags för valpning.

Valpgänget som flyttade ut i somras har nu vuxit upp och passerat halvåret. Vi har en hel del kontakt med dessa valpköpare och det går så bra för alla våra små. Det är precis som det ska! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.