Valpar på gång!

Bubblan är i ”välsignat tillstånd” eller hur man nu säger 😉  Vi hoppas på valpar till den 1:a augusti och de kommer att bli sååååå fina!

Bubblan var och träffade en kille som heter Pelo, tycke uppstod och ett par besök senare var det dags för mys i sänghalmen. (Nja, kanske en förskönande omskrivning då Bubblan inte var jätteförtjust, men det var lite svansvift iallafall.) Två tillfällen med två dagars mellanrum tog vi för att göra vad vi kunde för att det skulle ”ta”.

Vem är Pelo då? -Jo, han är bror till Ralli som Bubblan busat med hela våren på Kviberg. Bubblan, matte och husse är stormförtjusta i Ralli, och Pelo verkar vara lika härlig som hon. Han är tillgiven och kelsjuk och verkar vara en väldigt go och social kille.

SONY DSC

Pelo med sin matte Wendela

Eyeball’s Uni-Je-Brillo ”Pelo”

Brungrå, lugn, tillgiven, lekfull.
Far: Zorrazo Jerez (S18420/2005) Mor: Zorrazo Unica (S47314/2004)
Född: 2007-03-20
Färg: Brun/vit
Inavelsgrad: 0,0%

HD-fri: Ja (A)
ED röntgad: Ja (UA)
Giltigt ögonlysningsintyg: Ja (2011-12-17)
Utställningsmeriter: Ja

 

Själva parningen då? Ja, husse ville inte se när hans lilla Bubbla var ute på sådant men matte har berättat och tagit kort på evenemanget. Första besöket var inte Bubblan beredd och besöket var någon dag för tidigt i löpet. Pelo var väldigt intresserad men Bubblan sade rakt ”nej” på skarpen och Pelo gav sig, det gäller att lyssna på vad som gäller! 🙂 Det blev mest lite bekantande på första dejten.
SONY DSC

Bubblan och Pelo bekantar sig med varandra

Vid nästa besök var det ”down to business”. Det var väl inte det roligaste Bubblan varit med om men hon klarade av det galant. Det gick jättebra både 30/5 och 1/6 när de träffades. Matte var förstås nervös men inte värre än att hon kunde föreviga stunden.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Oj, så jobbigt med sådana aktiviteter! Skönt att pusta ut en stund efteråt!
SONY DSC

**–**–**–**–**–**–**–**–**–**–**–**–**–**–

SONY DSC

Nä, vad säger du raring, ska vi ta en runda till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *