Större och större och större…….

Sunny (och vi andra)behöver inte vänta så länge till. Nu är det kanske bara 4-5 dagar kvar. Sunny är stor som en husvagn och det är ordentligt jobbigt för henne nu. Tempen har sakta börjat sjunka hos henne, den ska ju går ned och  sedan vända uppåt igen tills det är dags att valpa. sunny

Nu planerar vi inför detta äventyr. T ex så var matte ”tvungen” att åka iväg en sväng till Ullared nu när hon inte kommer få tillfälle till det under några veckor framöver, själv har jag ställt fram valplådan så att Sonja kan montera ihop den i helgen när jag är på möte. Jag lär väl sitta som på nålar under denna helg om mobilen plötsligt skulle ringa. Då blir det nog hastighetsrekord på väg hem…..

Bubblan var groggy igår när jag kom hem från jobbet. Hon hade fått en liten knöl borttagen hos veterinären. (Och ”nej”, knölen var INTE huvudet…. 🙂 ) Det var en inkapslad historia från ett fästingbett hon fått för en tid sedan. Idag är hon åter på gott humör och är lika hungrig som vanligt…..

Gjorde en koll på Mimmi idag. Om man översätter betygen från utställningarna där Excellent ger fem poäng, Very good ger fyra, Good ger tre poäng osv, så får vår nyblivna danska och norska lilla champion ett snitt på hela 4,81. Fantastiskt! Mimmi är ännu mer kelsjuk nu när hon fått sommarfrisyr. Mycket ”klappa-magen” bliiiir det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *