Majsvälling och bajsvälling

Bubblan och alla småttingar mår bra. Bubblan är jätteduktig och väldigt tålmodig med sina små ”sugproppar”. Hon tycker det är väldigt skönt med små pausar från dem för att gå ut i skogen och kissa och bara vila från dem en stund. Väl inne igen drar hon målmedvetet mot valplådan och sina små underverk igen. Hon äter lite dåligt och vi får stödutfodra med majsvälling som hon ändå verkar tycka om. Det blir ändå lite mamma-valpfoder och lite pannkaka som går ned. Vi är lite oroliga hur maten räcker till åt alla de små och har beställt hem lite specialkäk till dem med, ett slags modersmjölksersättning för hund.

De bajsar mycket när de är nio stycken 🙁  Det blir många ombyten och bäddningar i valplådan och tvättmaskinen får också arbeta för högtryck. Allt verkar vara i sin ordning och vi försöker se till att alla ska få käka hos Bubblan ungefär lika mycket. De minsta av valparna ser vi till att de får lite mer.

Under första natten hade matte och jag vaken-vakt vid Bubblan, jag tog passet 02.30 till 08.30. Det hände inte mycket dramatiskt utan det var som sagt mest att se till att demokratiska regler följdes vid mjölkautomaten 🙂  Om någon undrar om det var svårt att hålla sig vaken, så är svaret att detta var bättre än att kika på bästa filmen i TV! Dessutom kan jag meddela att kaffe och en påse M&M ”is da’ shit”!

Man förvånas över hur mycket som finns medfött i generna, hur kan Bubblan kunnat veta hur hon ska göra? Hon sköter sig alldeles ypperligt! Vår kloka tålmodiga lilla Bubbla…… Hon håller på och tvättar och masserar dem och de trillar runt hej vilt när hon slickar dem för de är ju så små. Vi har vägt idag igen, tagit kort på dem (kort kommer inom…kort, hehe) och gett dem temporära, beskrivande namn för att kunna prata om dem oss emellan. Det är många att hålla koll på. Men, som sagt, det är interna namn och vi meddelar deras namn efter dopkaffet (C)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.