Lika bra att passa på!

Vad de växer, de små! Alla har nu fått ögon och vissa har faktiskt börjat gå på mer eller mindre raka ben. När Bubblan undantagsvis får mat i valplådan har några till och med kravlat upp i matskålen och hjälpt Bubblan att äta vanlig mat. Några har börjat visa ordentligt med attityd och säger till ordentligt om de tycker att de blir orättvist behandlade av oss eller av sin mamma.

Satt idag och studerade den lille krabaten vi kallar för Piraten. Han låg och sov när han vaknade till, sträckte på sig samtidigt som han knorrade sådär skönt. Han reste sig på sina ostadiga små ben, knatade iväg en bit bort och satte sig för att pinka. Han reste sig, gick några steg till och satte sig på nytt och gjorde samma sak, för att sedan upprepa en TREDJE gång! Lika bra att ”pissa på” när man ändå är vaken! 🙂 (OBS ”felskrivningen”! 😉 )

Idag, efter morgonvägningen, var det också dags för de officiella 2-veckorsbilderna. De har svårt att vara still när de inte sover, så det blev några ganska suddiga bilder förutom de som blev okej. Samtliga bilder kommer att sparas så att våra valpköpare sedan själva får bestämma vilka som är tillräckligt bra att spara. Några av de små följs med lite extra uppmärksamhet av några familjer och vi kan lova dessa familjer att det är otroligt ljuvliga små varelser de följer! De kan med glädje se fram emot att komma hit och titta på småttingarna när tiden är mogen. Är det någon som läser denna blogg och är sugen på en av valparna, så hör av er! Status på valparna och kontaktuppgifter finns på BUBBELMAMMAS.SE

Bubblan och de små fick idag ett paket på posten. (G)  Det var presenter till alla de små och till Bubblan själv! Vi blev väldigt tacksamma, glada och rörda av omtanken. Försändelsen kom från Vimmerby, från våra goa´ vänner Barbro och Pelle, människor vi lärt känna vid ringside vid utställningsringarna. Tack så jättemycket, hälsa också till era krulltottar!

Till slut kommer det några bilder igen, det vore väl konstigt annars? 🙂 Denna gång är det gruppfotografering! Bilder på var och en av valparna finns på bubbelmammas.se Kunde dock inte låta bli att lägga upp en bild på ”Goldie”, den valp som kom som nummer fem och föddes i baksätet i bilen på motorvägen R40.

P8156839

 

3 svar på ”Lika bra att passa på!”

  1. De blir bara sötare o sötare – vilket härligt gäng! Snart får de spring i benen o då blir det full rulle i valplådan! De bara förbereder sig…!/Louise o Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.