En bra början!

Första inlägget i kategorin ”Rallylydnad” börjar på bästa tänkbara sätt! På lördagen den 22/9 var vi på tävling i Falkenberg och där lyckades Bubblan och matte ta den tredje godkända inteckningen i nybörjarklassen med 84 poäng! Detta betyder att det är klart att gå vidare till nästa klass, fortsättingsklassen! (Y)

Precis innan det var dags var Bubblan HELT perfekt och gjorde de olika övningarna klanderfritt, hon är fantastiskt duktig bara hon vill.
Bubblan började dock tävlingsbanan med mycket busande och hoppande mot matte som försökte att värja sig och ändå dämpa Bubblan till samma nivå som innan. Efter ett par skyltar kom hon tillbaka till ”rätt” nivå och visade sig från sin bästa sida. Lite bus blev det igen efter ungefär en femtedel av banan. Matte blev lite tveksam efter ungefär halva banan och drog på sig någon minuspoäng där. På slutet fanns skylten ”sitt-stå”, som vållat vissa problem tidigare, men denna gång gjorde Bubblan den jättefint. De gick sedan i mål och fick alltså 84 poäng. Vi kommer väl starta ytterligare ett antal tävlingar i nybörjarklassen så att vi känner att Bubblan verkligen KAN dessa övningar utan att ställa till en massa bus när hon inte ska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.