Arv från Bubblan?

Sunny har varit iväg på ultraljud. Enligt matte var det MÅNGA små kryp i magen på Sunny. Ska hon komma upp i samma stora antal valpar som mamma Bubblan? Det sägs ju att mängden ägg som släpps går i arv från mamman. Isåfall kan det bli tvåsiffrigt igen. Det vanliga är väl annars fem-sju valpar i en ”normal” kull.

Personligen hoppas jag att Sunny ska gå hela tiden ut, bara hon inte spricker! Jag är iväg på Perroklubbens styrelsemöte ett par dagar innan beräknad nedkomst. Det är fortfarande så spännande att vara med om valpning, så det vill jag INTE missa. Det kan också vara bra om både matte och jag är på plats om det kommer många eller om något som inte får hända ändå händer.

Vill inte heller missa styrelsemötet helgen innan. Under två intensiva dagar får vi ihop upp mot 20 timmars intensivt arbete med planering av bl a den återkommande klubbträffen i Gränna och vår rasklubbsutställning i Tvååker. Vi hinner avverka massor med arbete dessa dagar, både stora och små frågor.

Här på hemmafronten har jag byggt om hundkojan litegrann så att de små väntade kan springa in och ut och få vara ifred om de vill. Från c:a fyra veckors ålder brukar de få flytta ut till lilla hagen med kojan några timmar per dag om vädret tillåter. Jag har också arbetat lite på valplådan så att den är iordning inför Sunnys småungar. Skönt att ha dessa saker klart i god tid innan, man vet aldrig vilka överraskningar man bjuds på eller hur vädret ser ut för utearbete.

sunny DVD
Sunny repeterar lite kunskaper med hjälp av DVD:n ”Välkommen valp”.
IMGP3404
Sunny bekantade sig med småungar redan när småsyskonen kom. Nu är det dags för henne själv att bli mamma!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *