10 födelsedagar!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det Bobs, Lovas, Stellas, Dorizs, Ziris, Zimbas, Alices, Zeldas, Tians och Tildas födelsedag! Grattis alla små ljuvlingar! Vi vet att ni förgyller era familjer med er existens och vi är så glada att fått chansen att kunnat hitta så bra familjer till våra ungar!

Här hemma påbörjas förberedelserna för nästa gäng. Det verkar bli många även denna gång och det var bra att vi tog till ganska generöst när vi byggde vår valplåda. Den kommer snart plockas in för tredje gången, några dagar innan det är dags. Matte kommer säkert sova med Sunny där någon natt innan det är valpning så att Sunny känner sig hemma i lådan. Jag kommer att montera upp spionkameran i taket även denna gång för att kunna lägga ut snuttar med filmer under de första veckorna. ”Livet i lådan” var namnet på filmsnuttarna och jag vet att flera följde dessa och inte minst var det kul för oss själva att ha i efterhand. Jag kommer dock INTE filma när matte och Sunny sover där nätterna innan! (H)  Inte heller under själva valpningen, den är vår egen upplevelse.

Jag hoppas dygnsräkningen stämmer så att födseln kommer på rätt dag. Jag skulle INTE vilja vara iväg på Perroklubbens styrelsemöte när det är valpning. Mötet är lördag-söndag 28-29/5 och jag BORDE ha marginalerna på min sida. Vi håller tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *